Thursday, December 2, 2010

Boring Gile Tahap Cipan!!!!!!!

 As,salam.......cuti-cuti nih sangatlah gile boring kat umah...dah laa internet sekejap ade sekejap xde...umpama biskut...hehehehe.....rase xleh wat pe kat umah...kalau nk ilang kan boring terpakse la bkk internet bkk fb....klu boring sgt..gi la CC men M.A.T online..(Mission Against Terror)...bru sonok skit...hehehehe....tpi xpe ar...itu sajelah....sekian......

Monday, November 29, 2010

Transparent Phone...Canggih..........











                                        Memang kita sekarang berada di era zaman moden...
                                              Nak tahu lebih lanjut meh kunjung blog nih:

                                                    http://stranges-world.blogspot.com/

Sunday, November 28, 2010

Pantun Ultraman.....Orang berbudi







Pulau Hokkaido jauh ke tengah,
Gunung Fuji bercabang tiga;
Hancur raksaser dikandung tanah,
Ultraman yg baik dikenang jua.

Dua tiga raksaser berlari,
Mana nak sama Raksaser Kero;
Dua tiga ultraman boleh kucari,
Mana nak sama Ultraman Taro.

Kalau roboh Kota Narita,
Papan di Tokyo ultraman dirikan;
Kalau sungguh ia kerja raksaser,
Badan dan kepala ultraman fire-kan.

Kajang ultraman kajang berlipat,
Kajang raksaser mengkuang layu;
Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat,
Ultraman Neos datang membantu.

Buai laju-laju,
Sampai pokok sena;
Apa dalam baju,
Lampu ultraman nyaler.

Mengata dulang paku serpih,
Mengata raksaser,
Ultraman pulak yg lebih-lebih.

Sudah gaharu cendana pula,
Sudah kalah di-fire pula.

Orang berbudi kita berbahaser,
Fire diberi kepada raksaser;
ehemmm.......camner raser,
membazir tak maser?......

KHAS UNTUK ULTRAMAN BIBOK.....
POWER RANGGERS AKU LAGI POWER TAU.....
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE..........

Friday, November 26, 2010

Alhamdulillah...Akhirnya dah habis gak sesi interview kat SMS Bagan Datoh

 Salam,tadi aq gi temuduga kat SABDA sms bagan datoh le tuuu....huh soalan yg diberi kpd aq mmg mencabar gak la.....aq harap aq dpt la masuk skolah tuu nanti......Amin......


Lencana SABDA........

Cuti oh cuti.....

Salam,bile dah smpai cuti nih.....rase bosan pon ade sbb kat umah nk wat pe jer.....hehehehehe....nsib baek bln 12 nih family aq nk bwk aq g Penang.... Yohuuuuu........seronok  giler....tpi xpe la..aq harap kat pinang nnti leh gi tmpat ni.....

Bukit Bendera.....






Kereta api kat sane.....










Feri Pulau Pinang.....



Aq harap percutian ini amat terindah bagiku......

Thursday, November 25, 2010

Result UPSR 2010 dah keluar!!!!

Nih la gambar result UPSR 2010....Alhamdulillah kerana aq mendapat 5A....Name aq yg dlm bulatan hitam tu....Sk Hutan Melintang telah mendapat ranking ke-3 peratusan UPSR di HIlir Perak!!! Harap kejayaan nih dapat dikukuhkan lg pada tahun yg akan dtg........

Rindu nyer...

 Salam,dah abis sekolah nih rase rindu lak kat kengkawan yg len....hehehehe...disebabkan dah 6 tahun belajar kat sekolah rendah...terpakse lah pindah ke sekolah menengah menjadi murid ting.1 dan menjalani kehidupan baru...kat bwh nih gambar murid kelas 6M 2010...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...